MİNİK KALPLER ANAOKULU
SÖĞÜTLÜ MAH. ORTAALAN CAD. ANAOKULU BLOK NO: 22 AKÇAABAT / TRABZON

VİZYON

Çocukların gelişimlerine, ilgi ve ihtiyaçlarına uygun olarak yaparak ve yaşayarak öğrenmelerine fırsat sağlayan eğitim ortamı oluşturarak yaratıcı ve estetik duygulara sahip, kendini ifade edebilen, çevreye duyarlı, araştıran, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Minik Kalpler Anaokulu Müdürlüğü olarak anaokulumuzun misyonu; 3-6 yaş (36-72 ay) arası çocukların millî eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak; beden, zihin ve duygu gelişimini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, şartları elverişsiz çevrelerden ve ailelerden gelen çocuklar için ortak bir yetiştirme ortamı yaratmak, çocukların Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamaktır.

İKİLİ

07.30 -17.30